Доставки & Рекламации

Доставка

Доставяме с Еконт и Спиди на еднакво ниска цена независимо дали е до посочен от вас адрес или офис на куриерската фирма - Цена 3.99лв

Предлагаме и Безплатна Доставка за поръчки над 100лв

Всички поръчки направени до 16.00ч в работен ден и потвърдени след телефонно обаждане се изпращат още същият ден и се получават на следващият ден.
Поръчки направени от петък след 16.00ч до понеделник се прозвъняват и изпращат в понеделник и се получават във вторник.
Ако желаете поръчката да я получите на адрес в точно определен часови слот или в Събота се заплаща допълнителна такса от 2лв.

Гаранция и Рекламация

Елегант-Н ЕООД - Предоставя 2 години търговска гаранция на всички свои продукти, тази гаранция не отменя правата по законовата 2 годишна гаранция която се предоставя на клиентите от ЗЗП.
Гаранцията не важи за консумативи или продукти чийто нормален технологичен живот е под срока на гаранцията в това число: Батерии, Луменисцентни лампи, халогенни лампи, лампи с нажежаема жичка и др.
Гаранцията също така не важи за продукти по чиито корпуси има следи от удари, механични повреди и нарушена цялост на продукта.
Рекламациите трябва да бъдат предявени пред нашите дистрибутори от които сте закупили съответният продукт или в нашият магазин ако продуктът е закупен от нас.
При предявяване на рекламация задължително трябва да бъде приложен документ (оригинал или копие) за покупко/продажба (фактура, касова бележка или гаранционна карта).
Всички легитимни рекламации ще бъдат обслужени максимално бързо и не по късно от законовият 30 дневен срок. Ако продуктът не може да бъде ремонтиран ще бъде заменен, а ако вече не е наличен клиента има право да го замени за друг или да поиска да му бъде възстановена стойността на продукта.
Назад


Ревюта

Все още няма Ревю за този продукт

Специални

10W Акумулаторен LED ПРОЖЕКТОР 4500К със Стойка
10W Акумулаторен
LED ПРОЖЕКТОР 4500К
със Стойка
74.90лв.  34.90лв.
Купи с 53% Отстъпка
LED ПРОЖЕКТОР 10W 6000К със Стойка
LED ПРОЖЕКТОР 10W 6000К
със Стойка
29.90лв.  24.90лв.
Купи с 17% Отстъпка

Посетители

В момента има 68 гости онлайн.