Доставки & Рекламации

Доставка

Доставяме с Еконт на еднакво ниска цена независимо дали е до посочен от вас адрес или офис на куриерската фирма - Цена 3.99лв

Предлагаме и Безплатна Доставка за поръчки над 100лв

Всички поръчки направени до 16.00ч в работен ден и потвърдени след телефонно обаждане се изпращат още същият ден и се получават на следващият ден.
Поръчки направени от петък след 16.00ч до понеделник се прозвъняват и изпращат в понеделник и се получават във вторник.
Ако желаете поръчката да я получите на адрес в точно определен часови слот или в Събота се заплаща допълнителна такса от 2лв.

Гаранция и Рекламация

Елегант-Н ЕООД - Предоставя 2 години търговска гаранция на всички свои продукти, тази гаранция не отменя правата по законовата 2 годишна гаранция която се предоставя на клиентите от ЗЗП.
Гаранцията не важи за консумативи или продукти чийто нормален технологичен живот е под срока на гаранцията в това число: Батерии, Луменисцентни лампи, халогенни лампи, лампи с нажежаема жичка и др.
Гаранцията също така не важи за продукти по чиито корпуси има следи от удари, механични повреди и нарушена цялост на продукта.
Рекламациите трябва да бъдат предявени пред нашите дистрибутори от които сте закупили съответният продукт или в нашият магазин ако продуктът е закупен от нас.
При предявяване на рекламация задължително трябва да бъде приложен документ (оригинал или копие) за покупко/продажба (фактура, касова бележка или гаранционна карта).
Всички легитимни рекламации ще бъдат обслужени максимално бързо и не по късно от законовият 30 дневен срок. Ако продуктът не може да бъде ремонтиран ще бъде заменен, а ако вече не е наличен клиента има право да го замени за друг или да поиска да му бъде възстановена стойността на продукта.
Назад


Ревюта

Все още няма Ревю за този продукт

Посетители

В момента има 13 гости онлайн.